donderdag, mei 23, 2024
No menu items!

5 must-sees nieuw Fantasyland Walt Disney World

Enchanted Tales With Belle:  Een nieuwe meet-and-greet plaats met animatronics van Lumière en Mevrouw Kast en een wandeling door het huisje van Maurice uit “Belle en het Beest.” Gasten spelen mee in een toneeltje voor Belle.

Be Our Guest Restaurant: De Franse keuken is gearriveerd onder het kasteel van het Beest. Verwacht lange wachtrijen voor de lunch. Reservaties zijn verplicht voor het diner. Gasten kunnen bij het diner voor het eerst in het Magic Kingdom wijn en bier bestellen.

Gaston’s standbeeld en fontein: Een ode aan de bluffer van het dorp. Op een plaatje lezen we: “Ode aan Gaston. Een extravagant en genereus cadeau aan de nederinge mensen van mijn dorp. Van mij, Gaston.” Vlakbij vind je Gaston’s Tavern, een klein restaurantje.

Under the Sea — Journey of the Little Mermaid: Deze zachte rit is zeer geschikt voor kleine prinsessen en andere vrienden van Ariel. Je komt er 128 animatronics tegen.

Dumbo the Flying Elephant: Deze ‘old-school’ attractue werd verplaatst naar de nieuwe Storybook Circus omgeving, en werd vergezeld door een broertje. De 2 identieke molens zijn met elkaar verbonden door een wachtrij met airco en speelmogelijkheden.

Lees ook  Binnenkort uitgebreide renovatie van Waikiki Beach in Hawaii

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display