maandag, mei 20, 2024
No menu items!

Toeristen vinden weer de weg naar New York

De massa volk op een kerstmarkt in New York bevestigt de berichten die de toeristische dienst overal verspreidt: De Big Apple verwelkomt de gewoonlijke stroom bezoekers voor de feestdagen.

Superstorm Sandy kost de staat ongeveer $41, volgens Andrew Cuomo, gouverneur van New York, maar toeristen laten zich niet doen door de storm, die gelukkig weinig schade heeft aangericht in Midtown Manhattan, de draaischijf van de attracties voor de feestdagen. Dit is zeker een opkikker voor sceptici die zich afvroegen of toeristen de stad nog zouden willen bezoeken.

New York City is zelfs op weg om een record aantal toeristen te ontvangen dit jaar. De toeristische dienst schat dat een 52 miljoen toeristen de stad zullen hebben bezocht, 1,1 miljoen meer dan vorig jaar.

 

Lees ook  ESTA aanvraag wordt 50% duurder

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display