zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Brand vernielt boardwalk “Jersey Shore”

Brandweermannen zijn nog steeds in de weer met het blussen van enkele brandhaarden die nog overblijven na de grote brand die donderdag zowat 80% van de boardwalk in Seaside Park vernielde. De boardwalk is vooral bekend uit de reality serie Jersey Shore.

De brand brak uit rond 14u30 lokale tijd bij Kohr Brothers Frozen Custard en legde bijna de hele boardwalk in de as. Meer dan 50 handelszaken zijn vernield. “Het enige gebouw dat niet in vlammen opging is een deel van de arcade en het Saw Mill Cafe,” zei Brian Gabriel van de brandweer van Ocean County vandaag op een persconferentie.

“Dit is echt een ondenkbare situatie, hier staan en toekijken op wat er hier gebeurt. Wat er hier gaande is, is echt ondenkbaar,” zei Chris Christie, gouverneur van New Jersey vanmorgen. “Het is niet te geloven dat dit gebeurt, na al het werk van de wederopbouw.” Hiermee verwees hij naar de grote schade die de boardwalk opliep tijdens orkaan Sandy in 2012.

Ongeveer 90% van de 33 attracties op Funtown Pier gingen verloren in de storm. De zwaar beschadigde pier werd het symbool voor de schade die Sandy aanrichtte en was nog niet open voor het publiek deze zomer. De brand heeft nu het overgebleven deel helemaal vernield.

Lees ook  Geen zeebenen? Toch kan cruisen je ideale vakantie zijn!

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display