zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Disney introduceert MyMagic+

Een vakantie in het Walt Disney World Resort moet magisch zijn, een trip om samen met familie Mickey Mouse en zijn vrienden te zien. Maar vele vakanties in Orlando zijn frustrerend door de lange wachttijden.

Deze week heeft Disney een high-tech innovatie voorgesteld om dit probleem op te lossen.  MyMagic+ is een programma waaronder verschillende technologische innovaties samenwerken om bezoekers te helpen bij het plannen van hun vakantie – waaronder het reserveren van FastPass tijden voor attracties, restaurants reserveren en betalingen uitvoeren.

Tom Staggs, Walt Disney Parks & Resorts voorzitter, legt uit waarom een grote verandering nodig was. “Gedurende de laatste jaren hebben we continu geinnoveerd om de ganse disney-beleving naar een hoger niveau te brengen. Ons doel is is elke gast een unieke, zorgeloze en persoonlijke ervaring te bezorgen.” Deze persoonlijke ervaring wordt de volgende maanden doorgevoerd. De vooruitzichten zijn dat tegen de lente van 2013 Walt Disney World hotel gasten en zij die een foto-pakket kopen als eersten van MyMagic+ kunnen genieten. Uiteindelijk moet het systeem tegen eind 2013 voor iedereen beschikbaar zijn.

Gasten van Walt Disney World kunnen vandaag al de veranderingen beginnen zien. Zo is er al gratis WiFi in de themaparken en is er een mobiele app met bijhorende ‘My Disney Experience’ website gelanceerd. Mensen kunnen gratis inloggen op de ‘My Disney Experience’ website om hun trip te plannen.

Het belangrijkste onderdeel is FastPass+. Het is nu mogelijk om een plaats te reserveren op een attractie, of voor de parade en het vuurwerk, nog voor je in het park bent. Gasten kunnen tot 60 dagen op voorhand hun planning opstellen, met ruimte voor on-the-fly aanpassingen eens ze in het park zijn.

Lees ook  Sneeuwstorm bedreigt Oostkust

FastPass+ is al getest door een beperkte groep van bezoekers, maar de MagicBand is iets volledig nieuw. Een simpele, herbruikbare armband met RFID technologie kan tegen mickey Mouse hoofden in de themaparken en hotels worden gehouden om zo allerlei functies te activeren. MagicBand zal dienen als sleutel voor de hotelkamer door hem simpelweg tegen het slot te houden. Bij de ingang van de parken wordt de armband gescanned om je toegang tot de parken te geven. Als je je kredietkaart aan de armband koppelt, kan je hem gebruiken om betalingen te doen in winkels en restaurants. Ook FastPass+ en Disney’s PhotoPass systeem zullen de armband gebruiken.

Vrije vertaling van: http://www.foxnews.com/travel/2013/01/08/disney-unveils-line-reducing-mymagic-technology/#ixzz2HfWVBIuU

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display