maandag, mei 20, 2024
No menu items!

Disney test ‘Magic Band’ als toegangsticket

Walt Disney Parks and Resorts overweegt de papieren toegangstickets te vervangen door een elektronische armband om de pretparken binnen te komen. Het heeft hiervoor een dossier ingediend bij de Federal Communications Commission. Het dossier behandelt een radiofrequentie identificatie armband, meldt de Orlando Business Journal. De armband wordt de “Magic Band” genoemd.

De Magic Band zou de manier waarop mensen de parken binnenkomen veranderen: geen tickets meer scannen, gewoon je armband langs een sensor zwieren. Het verliezen van tickets wordt daarmee verleden tijd. Mogelijk kan je met de armband ook aankopen betalen en er je hotelkamer mee openen.

De Orlando Business Journal haalt ook aan dat de Magic Band buiten het verbeterde comfort voor de gasten ook nog voordelen biedt voor Walt Disney World zelf. Het park zou de bezoekersstromen kunnen volgen binnen de parken en merchandise en verkopers verplaatsen naar de drukste punten in het park.

Lees ook  Geen zeebenen? Toch kan cruisen je ideale vakantie zijn!

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display