zondag, mei 19, 2024
No menu items!

FastPass+ voor iedereen in Walt Disney World

Het oude FASTPASS systeem werd geintroduceerd in 1990 om de wachttijden bij de populaire attractie te verminderen. Het was een simpel systeem, zonder reservaties vooraf, zodat mensen bij opening van het park naar de FASTPASS ticket machines liepen om een plaats te reserveren.

Het nieuwe FastPass+ systeem is iets uitgebreider, waardoor je op voorhand kan plannen en er meer attracties beschikbaar zijn.

Hoe krijg ik een FastPass+?

Door een ticket voor het park te kopen. FastPass+ is inbegrepen in de toegangsprijs voor elke dag dat je een ticket hebt.

Hoe werkt FastPass+?

FastPass+ reservaties kunnen nu op voorhand worden gemaakt. Disney Resort Hotel gasten kunnen tot 60 dagen op voorhand FastPass+ tickets reserveren, terwijl andere gasten moeten wachten tot 30 dagen voor hun bezoek.

FastPass+ reservaties kunnen worden gemaakt op de My Disney Experience pagina of via de mobiele app. Na het aanmaken van een account en het bevestigen van je ticket- of hotelreservatie kunnen FastPass+ tickets worden gereserveerd.

Als je pas een toegangsticket koop bij de ingang van Walt Disney World, of een FastPass+ reservatie wil aanpassen, kan dat op 2 manieren. Elk park heeft een aantal FastPass+ kiosken waar je reservaties kan maken of aanpassen. Maar let op, de rijen bij deze kiosken kunnen lang zijn. Indien mogelijk, kan je beter de mobiele app downloaden.

Voor de rest werkt FastPass+ op dezelfde manier als het oude systeem. Elke FastPass+ geeft je een periode waarin je op de attractie mag via de FastPass rij.

Heb ik een MagicBand nodig?

Je kan FastPass+ gebruiken zonder een MagicBand te kopen. De oude papieren tickets zijn nu vervangen door een plastic RFID kaart die wordt gescand. Een MagicBand is wel handiger, omdat je nooit naar je kaart moet zoeken. Alle Disney Resort Hotel gasten en Walt Disney World abonnees krijgen een MagicBand.

Lees ook  Inwoners Blanding stemmen voor behoud alcoholverbod

Hoeveel FastPass+ tickets krijg ik?

Je kan tot 3 FastPass+ tickets reserveren in 1 park. Dat betekend dat als je verschillende parken wil bezoeken op 1 dag, je slechts FastPass+ tickets kan reserveren in 1 park. Nadat je de 3 tickets hebt gebruikt, kan je een extra ticket reserveren, indien er nog beschikbaar zijn.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display