zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Hangover Heaven helpt je van kater af in Las Vegas

Geen zin in een kater na een flink avondje stappen? In Las Vegas – waar anders – hebben ze er iets op gevonden: de Hangover Heaven bus; een mobiele medische service die zwaar dronken mensen oppikt en ze behandelt tegen een kater.

Een combinatie van vitaminen, medicijnen en aminozuren zou ervoor zorgen dat de kater in recordtijd verdwijnt. Via een intraveneuze injectie – dus rechtstreeks in een ader – wordt de mix toegediend. Eén injectie, honderd dollar lichter maar drie kwartier later sta je dan weer fris en fruitig op de stoep van een casino. En dan kun je weer van voren af aan beginnen.

De busbehandeling werd in het leven geroepen door anesthetist Jason Burke, die ‘patiënten’ in zijn nabijgelegen klinieken of in zijn bus behandelt. Degenen echter die het niet kunnen opbrengen om de hotelkamer te verlaten, kunnen kiezen voor de zogenoemde VIP-service. Dan wordt de medische zorg – een infuusje dus – gewoon aan het hotelbed geboden.

Het Hangover Heaven- team bestaat uit 25 gecertificeerde artsen, verpleegkundigen en paramedici. Het helpt naar eigen zeggen honderden mensen per dag van hun kater af te komen.

Volgens oprichter Dr Burke hebben zijn behandelingen 99 procent kans op slagen en is zijn service vooral populair bij toeristen, in het bijzonder bij diegenen die naar Vegas afreizen voor een vrijgezellenfeest. Volgens Burke is hij een groot favoriet onder Britse toeristen en zijn ze nu in gesprek om een soortgelijke bus te introduceren in het Verenigd Koninkrijk.

Het geheim achter zijn succes is een unieke kater-therapie die vloeistoffen, voorgeschreven medicijnen en een melange van voedingsstoffen omvat. ,,We bieden daarnaast ook vitamine -injecties aan, anti-oxidanten, zuurstof-therapie, sport-hydratatie en onze eigen versie van de ‘Myers’ Cocktail’ (een mix van magnesium, calcium, vitamine B en C – red.). In combinatie met onze Super B complex shot zorgt de Myers’ Cocktail ervoor dat een kater vrijwel meteen verdwijnt.”

Lees ook  12 meest extreme plaatsen in de VS

Bron: telegraaf.nl

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display