zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Hoe Amerikanen over andere staten denken? (2-3)

In afwachting van onze interview-reeks “Ons Amerika”, waarin we Amerikanen aan het woord laten over hun eigen land, geven we jullie de komende 3 dagen de resultaten van een poll uitgevoerd door Business Insider. Zij vroegen 1600 Amerikanen om hun mening over andere staten op verschillende onderwerpen. Je komt te weten wie het vreemdste accent heeft, waar de knapste mensen wonen en welke staat ze liever uit de VS slingeren.

Vandaag bekijken we vragen 9 tot 15:

Welke staat heeft het mooiste landschap?

Colorado en Hawaii delen de prijs voor het mooiste landschap. Volgend filmpje toont je de schoonheid van de Hawaiiaanse eilanden.

 

Welke staat heeft het lelijkste landschap?

Zowel Kansas als New Jersey bezitten volgens de Amerikanen het lelijkste landschap. Liefhebbers van tornado’s komen anders toch graag van het uitzicht in Kansas genieten.

 

In welke staat wordt het meest gedronken?

In Louisiana wordt het meest gedronken. Niet verwonderlijk als de politie al meer alcohol in het bloed heeft dan de bestuurders die ze controleren..

 

Welke staat is de beste vakantiebestemming?

Hawaii, California en Florida delen de prijs voor beste vakantiebestemming. De ligging bij de zee en het aangename weer zijn twee grote redenen voor een vakantie in deze staten. In Miami, Florida is het zelfs in december nog 25 °C.

 

Welke staat is het arrogantst?

Als mensen New York aanduiden als arrogantste staat, zouden ze het dan hebben over de burgemeester van New York City, Michael Bloomberg?

 

Welke staat is het onvriendelijkst?

De mensen in New York zouden het onvriendelijkst zijn. Enkele studenten probeerden in een filmpje het tegendeel te bewijzen.

 

Welke staat is het vriendelijkst?

De mensen in Georgia zijn volgens het onderzoek het vriendelijkst. Deze dominee is alvast vol lof over de mensen in Georgia.

 

Bekijk de antwoorden op de eerste 8 vragen.
Lees hier de antwoorden van vragen 16 tot 22.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display