zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Kerstmis in Walt Disney World

Kerstmis in Walt Disney World is magisch. Er is geen beter moment om de parken te bezoeken. De versiering is prachtig, de parken zijn lang open en de vele speciale evenementen voegen sfeer toe aan alle parken.

Magic Kingdom

Disney Very Merriest After Hours

Mickey en Minnie houden een speciale party waarvoor je een apart ticket nodig hebt. Er is een parade, sneeuw op Main Street, Disney figuren en shows, koekjes, warme chocolademelk, een speciaal vuurwerk en toegang tot populaire attracties in het Magic Kingdom. De party wordt gehouden op verschillende avonden in november en december. Tickets zijn altijd snel uitverkocht!

Mickey’s Once Upon a Christmastime Parade

Tinnen soldaten, sneeuwvlokken, dansende rendieren en de Kerstman en zijn vrouw in een grote finale. Deze parade is een must-see! Mickey’s Once Upon a Christmastime Parade start het seizoen als deel van Mickey’s “Very Merry” party,  waarvoor je een apart ticket nodig hebt. Maar na de Party datums kan iedereen de parade bewonderen.

Minnie’s Wonderful Christmastime Fireworks Show

Het vuurwerk boven Cinderella Castle zijn altijd een hoogtepunt bij Walt Disney World, maar met Kerstmis is het nog spectaculairder, met “Holiday Wishes: Celebrate the Spirit of the Season”.

Disney’s Hollywood Studios

Sunset Seasons Greetings

The Hollywood Tower Hotel is het canvas voor een prachtige projectie show die de grootste kerstklassiekers tot leven brengt.

Santa Claus Motorcade

De Kerstman rijdt over Hollywood Blvd. tijdens de Santa Claus Merry Motorcade. In zijn rode cabrio heeft hij een hele hoop pakjes bij!

For the First Time in Forever: A Frozen Sing-Along Celebration

Kijk uit naar een onvergetelijke muzikale finale met ieders favoriete sneeuwman, Olaf!

Lees ook  Muziek fonteinen Bellagio

Epcot

Holidays Around the World

Op elk moment van het jaar is het leuk om rond de World Showcase Lagoon te wandelen en de paviljoenen, geïnspireerd op 11 landen, te bezoeken. In december vind je er ook kerstverhalen en vieringen van over de hele wereld: Pere Noel in Frankrijk, la Befana in Italie, Kwanzaa en Hanukkah in The American Adventure Rotunda…

Candlelight Processional

In Epcot wordt elk jaar het kerstverhaal verteld door een bekende verteller en een koor met 50-koppig orkest. De ‘Candlelight Processional’ is er meerdere keren per avond. Als je een Candlelight Processional Dinner Package boekt, krijg je gereserveerde plaatsen in het American Gardens Theater voor deze show.

Disney’s Animal Kingdom

Merry Menagerie

Een vrolijke viering van de winter wacht in Discovery Island. Overdag kan je levensgrote dierenpoppen van rendieren, vossen en ijsberen ontdekken. ’s Nachts verlichten prachtige gekleurde lantaarns de hemel.

Santa Claus Festive Flotilla

Groet de Kerstman terwijl hij voorbij drijft over de Discovery River, begeleid door een magische kerst soundtrack.

Tree of Life Awakenings – Holiday Edition

Elke avond licht de Tree of Life op in Kerstkleuren, terwijl hartverwarmende muziek door de boxen knalt.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display