zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Las Vegas in 2014

Las Vegas is een beetje zoals Walt Disney World of je huiswerk.. Het is nooit af.. En dit jaar worden er vele dingen toegevoegd aan de strip, van een reuzenrad, over een grote sport arena, tot een hele hoop winkels. Hierbij een overzicht:

The LINQ

Caesars Entertainment is een van de weinige casino uitbaters die mensen echt aanmoedigt om buiten te komen, door de bouw van een ontspannings gebied tussen The Quad en het Flamingo. Je zal er naast winkels en restaurants ook een ritje kunnen maken op ’s werelds grootste reuzenrad, High Roller, met een hoogte van 167,6 meter. Je zal ook nimmer naar Cleveland moeten, want er komt een afdeling van de Rock and Roll Hall of Fame op de strip!

Treasure Island

De beroemde piraten show werd enkele maanden geleden al tijdelijk gestopt, maar komt spijtig genoeg nimmer terug. In plaats van gratis shows te geven, biedt Treasure Island je nu de kans om je geld uit te geven in een gloednieuw winkelcentrum.

Het SLS Las Vegas

Hoewel het spijtig is dat het oude maar legendarische Sahara (waar Frank Sinatra en Elvis Presley nog hebben opgetreden) moest verdwijnen, is het nieuwe en moderne SLS Las Vegas een schitterende toevoeging voor de Strip.

Circus Circus

The Adventuredome heeft er een nieuwe attractie bij, rollercoaster El Loco. De kleine karretjes rijden over een zeer compacte baan met enkele vreemde heuvels en bochten. The Adventuredome is misschien geen topattractie meer, maar zeker nog een bezoekje waard.

New York-New York’s “Central Park”

Je kan geen resort New York noemen, zonder ook een Central Park aan te leggen — toch niet langer dan 17 jaar. Daarom bouwt men nu een nieuw winkel gebied dat reikt tot aan The Monte Carlo. Het gebied wordt voorzien van een heleboel bomen, paden en banken. Een van de winkels wordt Hershey’s Chocolate World.

Lees ook  Orkaan Sandy op weg naar oosten VS

Het resort voorlopig gekend als het Gansevoort

De transformatie van Bill’s Gamblin Hall and Saloon in een nieuw boutique hotel is bijna klaar. Er komen stijlvolle kamers, een nieuwe versie van Drai’s nachtclub bij het zwembad op het dak en het eerste restaurant van Giada De Laurentiis. Nu enkel nog een naam verzinnen..

Grand Bazaar Shops bij Bally’s

Meer dan 150 winkeltjes en restaurants zullen samen deze grote openlucht markt naar het voorbeeld van een oosterse markt vormen. Elke dag is er live muziek en een lichtshow om middernacht.

Nieuwe sport arena

Voormalig NBA speler en ondernemer Jackie Robinson gebruikt de plaats tussen het SLS en het verlaten Fontainebleau resort om een gigantische sport arena te bouwen. De zaal zal 4 verdiepingen tellen, een verschuifbaar dak, een nachtclub en een hotel.. En dat allemaal in een stad zonder groot sport team..

The Shops bij het New Tropicana

Je kan al wel raden wat het Tropicana gaat doen met de ongebruikte ruimte voor het hotel: inderdaad, winkels bouwen, net als zovele andere resorts. Deze winkels zijn echter wel uniek, aangezien het winkelcentrum is geinspireerd op Miami Beach.

The Axis bij Planet Hollywood

Meestal wanneer Britney Spears langs komt, verstop je alle koekjes en zorg je er voor dat er geen liedjes van Justin Timberlake spelen, maar in plaats van dat te doen, verandert het theater van Planet Hollywood zijn naam in The Axis, plaatst een nieuw geluidssysteem en een gigantisch led-scherm voor haar resident show.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display