zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Mysteryland festival op Woodstock-weide

Na Tomorrowland trekt ook ’s Werelds oudste elektronische muziekfestival, Mysteryland, volgend jaar naar de VS. En niet op de minste locatie, de weide waar in 1969 het Woodstock festival doorging, in Bethel Woods, New York. De verhuis is een historisch moment voor ID&T want het is de eerste keer sinds het legendarische Woodstock, 45 jaar geleden, dat er een meerdaags festival mag doorgaan op de site. Het festival gaat door in het Memorial Day weekend van 23 – 26 mei.

Promotoren van over de hele wereld proberen al decennia lang de eigenaars van de site te overtuigen om een groot festival te organiseren op deze plaats. Na een jaar van gesprekken, heeft ID&T eindelijk toelating gekregen om de eerste Amerikaanse editie van Mysteryland op de weide te mogen organiseren.

Darlene Fedun, CEO van Bethel Woods Centre for the Arts legt uit waarom ID&T toelating kreeg: “We kozen voor Mysteryland als het eerste moderne festival op deze site omdat het staat voor dezelfde principes als onze organisatie. Creativiteit, eendracht, sociale verantwoordelijkheid en focus op de beleving van de gast. We kijken er naar uit om samen te werken met een ervaren organisator.”

De veelzijdige aanpak van Mysteryland is al 20 jaar een succesvolle formule. Het festival biedt zijn gasten een creative reis, door muziek te combineren met theater, film, interactieve kunst en spektakulaire shows op prachtig ingerichte locaties. Om dit spektakel mogelijk te maken werken de organisatoren samen met kunstenaars van over de hele wereld.

Mysteryland was een pionier in de dancefestivals in Europa en de VS sinds 1993 en heeft vele anderen evenementen geinspireerd. Het bekende Tomorrowland festival, ook van ID&T, komt voort uit de waarden gecreeerd door Mysteryland.

Lees ook  TomorrowWorld 2014 volledig 'cashless'

De eerste editie op deze legendarische plaats in de VS legt de nadruk op kwaliteit. Er zullen slechts 20.000 kaarten beschikbaar zijn. Iedereen die een ticket wil bemachtigen, kan zich vanaf vandaag inschrijven op Mysteryland.com. De tickets zullen worden verkocht in volgorde van inschrijving. Meer details zullen later worden bekendgemaakt.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display