zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

‘New Fantasyland’ feestelijk geopend in Magic Kingdom Orlando

De ster van “Once Upon a Time” heeft de aftrap gegeven van de grote opening van ‘New Fantasyland, de grootste uitbreiding in de geschiedenis van het Magic Kingdom in Walt Disney World Resort in Orlando. Ginnifer Goodwin, die Sneeuwwitje speelt in het ABC-TV drama, vergezelde Jordin Sparks en de voorzitter van Walt Disney World Parks and Resorts, Tom Staggs, in plechtigheden vol Disney karakters, vuurwerk en tijdloze melodieën uit Disney Classics.

“Walt Disney beloofde ooit dat Disneyland, en daarbij alle Disney parken, nooit af zouden zijn zolang er nog verbeelding in de wereld is,” zei Staggs. “New Fantasyland is een spectaculaire toevoeging aan het Magic Kingdom in de geest van Walt’s belofte. We zijn blij gasten mee te kunnen nemen naar nieuwe werelden met iconische Disney karakters en verhalen op interactieve wijze.”

New Fantasyland biedt nieuwe attracties, restaurants, shops, recreatie en veel meer.. In ware sprookjes stijl met grotten, watervallen, boogbruggen en bossen. Het was een meerjaren project dat de oppervlakte van het huidige Fantasyland verdubbelt.

New Fantasyland bestaat uit het ‘Enchanted Forest’ en ‘Storybook Circus’. Walt Disney Imagineers brachten geliefde Disney verhalen en magische plaatsen tot leven. Gasten worden midden in de Disney Classics geplaatst en maken herinneringen voor het leven.

Lees ook  Vanaf morgen gsm ontvangst in metrostations New York

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display