zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Niagarawatervallen – Wonder der natuur

De Niagarawatervallen behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. De waterval bestaat uit drie delen: de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls. Het verval van de watervallen is niet groot, gemiddeld 60 meter totaal, maar de breedte en de hoeveelheid water die de Niagarawatervallen passeert, maken ze tot een spektakel. Vanaf de Amerikaanse kant sta je naast het water dat over de rand naar beneden valt. Vanaf de Canadese kant kun je niet alleen de American Falls maar ook de Horseshoe Falls bewonderen.

De watervallen zijn van dichtbij te bewonderen vanop de Maid of the Mist. De Maid of the Mist is een boottour langs de Niagara watervallen. De boten vertrekken op een rustig stuk van de Niagara , in de buurt van Rainbow Bridge, en brengt zijn passagiers tot in de dichte mist van de watervallen in de bocht van Horseshoe Falls. De tours starten zowel aan de Amerikaanse als de Canadese kant van de rivier.

Lees ook  5 must-sees nieuw Fantasyland Walt Disney World

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display