zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Nu al aanschuiven voor iPhone 6 in New York

De techgigant Apple heeft een schare trouwe fans die er geen probleem mee hebben om aan te schuiven voor de nieuwste producten maar sommigen gaan er wel heel ver in. Momenteel zijn er in New York al een aantal mensen aan het kamperen voor de Apple Store in afwachting van de iPhone 6. Het probleem met de nieuwe iPhone is dat die zelfs nog niet officieel is aangekondigd.

Brian Ceballo en Joseph Cruz zitten al sinds zondag voor de winkel. Apple organiseert op 9 september een groot evenement, waar volgens verwachtingen de iPhone 6 wordt aangekondigd. Voorheen zaten er gemiddeld tien dagen tussen de aankondiging en de release dus er wordt geschat dat de iPhone 6 op 19 september in de rekken ligt. Ceballo en Cruz zullen dan negentien dagen gewacht hebben, één dag meer dan het vorig record. Voor Ceballo en Cruz is het wachten geen verloren tijd. Zij worden gesponsord door een Amerikaanse opkoper van tweedehands smartphones. Ceballo schat dat hij op vijf jaar tijd zo’n 7.000 dollar (5.375 euro) heeft verdiend door te wachten op producten van Apple.

Ondanks dat Ceballo en Cruz zondag begonnen met kamperen voor de Apple Store zijn zij niet de eerste in de rij. Die plaats verkochten ze Jason en Moon Ray voor 2.500 dollar (1.920 euro). Zij maken ook promotie, voor een app waarmee patiënten kunnen skypen met hun dokter.

De Applegekte gaat in Amerika zo ver dat fanaten die geen tijd hebben andere mensen kunnen inhuren om op de dag zelf voor hen te wachten. Bij de lancering van de vorige iPhone kostte het eerste uur 25 dollar (19 euro), elk halfuur nadien was 10 dollar (7,5 euro) extra. Het wachten duurde toen 19 uur, wat neerkwam op 385 dollar (295 euro) bovenop de prijzige smartphone.

Lees ook  Virtueel wandelen door Grand Canyon

Binnenkort zelf naar New York om een iPhone te kopen? Kijk dan even hier om zeker te zijn dat je de goeie koopt.

Bron: metrotime.be

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display