zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Obama presenteert op Q-music

Q-music maakt er al een hele dag promotie voor, vanavond zal Barack Obama een uurtje presenteren op de Q-music. Volgende aankondiging staat te lezen op de website van Q-music.

“Wat onmogelijk leek, is nu toch werkelijkheid geworden: vandaag, 25 oktober, presenteert de Amerikaanse president Barack Obama voor het eerst een volledig eigen radioprogramma op Q-music. Na 2 jaar intens onderhandelen, rekening houdend met zijn waanzinnig drukke agenda en uiteraard de recente shutdown, kon hij zich nu eindelijk 1 uur vrijmaken om radio te maken. Hij doet dat vandaag tussen 18.00 en 19.00, na Wim O Showtime. Voor dat uur krijgt hij carte blanche: hij mag alles zelf kiezen, ook de muziek.”

Deze week kondigde Wim Oosterlinck al aan dat een speciaal persoon voor één keer zou presenteren op Q-music. Dat blijkt nu president Obama te zijn. Hij komt speciaal voor zn programma naar Brussel gevlogen met de Air Force One. Q-music neemt alvast samen met de verschillende veiligheidsdiensten verscherpte securitymaatregelen.

Uitzonderlijk zal Maarten Vancoillie vrijdag een uur later aan z’n avondshow beginnen, om 19.00. Wim Oosterlinck zal het voorprogramma verzorgen en leidt het programma van de president in tussen 16.00 en 18.00.

Wij zijn even benieuwd als u naar de eigenlijke invulling van het programma… 😉

Lees ook  Elektrische stoel maakt comeback

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display