maandag, mei 20, 2024
No menu items!

Parken bij Moab tijdens de shutdown

Hoewel Arches en Canyonlands National Park gesloten zijn door de government shutdown, zijn er toch nog meer dan voldoende leuke dingen te zien in de buurt van Moab.

Dead Horse Point State Park
Zowat 50 km van Moab ligt Dead Horse Point State Park, een van Utah’s mooiste parken. Het uitzicht vanop Dead Horse Point is een van de meest gefotografeerden op aarde. Op 650 m boven de Colorado rivier biedt het uitzichtpunt een prachtig beeld van de rotsen van Canyonlands.

Prachtige Scenic Byways
De omgeving van Moab telt maar liefst 3 State Scenic Byways. De bedoeling van deze wegen is het erkennen en bewaren van deze bijzondere routes. Elke trip naar Moab zou zeker langs een van de routes moeten leiden.

Wandelroutes
Rond Moab vind je tal van diervriendelijke wandelroutes in openbaar gebied. Van koele routes langs een rivier tot tochten over spectaculaire rotsformaties. Er zijn verschillende dagtochten geschikt voor de hele familie.

Sand Flats Recreation Area
Het Sands Flats Recreation Area bij Moab ligt in het hart van het Colorado Plateau. Het is een hoogvlakte vol ronde rotsen. De Sliprock en Porcupine Rim fietsroutes en de 60 km lange jeep route zijn wereldberoemd.

Rock Art
In de buurt van Moab vind je veel Indiaanse rotstekeningen. De meesten kan je bereiken met de auto en een korte wandeling.

Lees ook  Wereldbeker veldrijden in 2015 in Las Vegas

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display