zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Paspoort goedkoper vanaf 1 juni

Een Belgisch paspoort wordt op 1 juni 2014 6 euro goedkoper. Deze prijsdaling komt er doordat de nieuwe producent de paspoorten goedkoper kan leveren. De verlaging geldt enkel voor gewone paspoorten van 32 bladzijden die via de normale procedure worden aangevraagd, niet voor extra dikke paspoorten, noch voor de spoedprocedure.

De prijs van een paspoort verschilt van gemeente tot gemeente, van 71 tot 85 euro, dit door de varierende gemeentebelasting. De prijsdaling is wel in alle gemeenten gelijk.

Nog goed nieuws is dat de geldigheidsduur van de paspoorten door een aanpassing van de wet vanaf 15 juni 2014 opgetrokken wordt van 5 naar 7 jaar. Later zou dit zelfs 10 jaar worden.

Lees ook  Mount Rushmore bezoeken? Stop zeker ook bij Crazy Horse!

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display