donderdag, mei 23, 2024
No menu items!

Politie onderzoekt dood dolfijnen Golf Kust

Ze zijn lief, intelligent en speels. Dus wie wil er nu een dolfijn doodschieten?

Conservatie experts en federale agenten onderzoeken de geweldadige dood van verschillende tuimelaars aan de noordelijke Golf Kust. Eentje werd doodgeschoten, een andere neergestoken met een schroevendraaier.

Samia Ahmad, woordvoerster van het Institute for Marine Mammal Studies in Gulfport, Missisippi, stelt dat zeker 6 dolfijnen gedood zijn door kwaad opzet sinds januari. In een geval was de vin van de dolfijn afgesneden.

Dolfijnen zijn bij wet beschermd, wat het doden ervan strafbaar maakt met boetes tot $20,000 en een jaar gevangenisstraf. In zeker 2 eerdere gevallen zijn kapiteins van vissersboten schuldig bevonden aan het doodschieten van een dolfijn die dicht bij hun boot of gevangen vis kwam.

Lees ook  Lava Kilauea bedreigt dorp op Hawaii

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display