donderdag, mei 23, 2024
No menu items!

Reizen naar de VS? NU boeken!

Als je volgende zomer een reis naar de Verenigde Staten wil maken, begin je nu best te plannen. Niet alleen omdat een roadtrip plannen veel tijd in beslag neemt, maar ook om de prijs zo laag mogelijk te houden. Er gelden niet echt vroegboekkortingen, maar over het algemeen zijn vliegtickets goedkoper als je ze vroeg boekt.

De meeste vliegtuigmaatschappijen geven de tickets en hun prijzen 356 dagen voor de vlucht vrij. Voor vluchten in juli kan je dus bijvoorbeeld beginnen boeken eind augustus. Het loont ook om bij een reisbureau langs te gaan om je vlucht te boeken. Zij kunnen vaak nog goedkopere tickets aanbieden dan je zelf online kan boeken. Vaak moet je dan wel je verblijf ook via het reisbureau boeken, maar ook hier hebben zij vaak de beste deals. Om een idee te hebben van de prijzen voor vliegtickets kan je online eens kijken op de website van bv. Connections of Vliegtickets.be.

Meer info over vliegtickets vind je hier.

Als je op voorhand je verblijf al wil vastleggen, is het aan te raden om je hotelkeuze te checken op Tripadvisor. Zo krijg je alvast een idee van de kwaliteit van de hotels/motels/campings. Je komt het meest te weten door ervaringen van andere mensen te lezen.

Meer info over overnachten in de VS vind je hier.

Ook bij het uitstippelen van je reis kunnen de ervaringen van andere mensen je in de goede richting leiden. Ga eens op zoek naar reisverslagen van de gebieden die je wil bezoeken. Misschien vind je nog verborgen pareltjes die je in je reis kan opnemen. Lees hier de reisverslagen op Amerika Reis. Voor een verslag over Route 66 kan je hier terecht.

Lees ook  6 uur wachten voor nieuwe Harry Potter attractie

Mocht je vragen hebben over reizen naar de VS, of hulp nodig hebben bij het plannen van je reis, kan je ons steeds contacteren via dit formulier.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display