zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

’s Werelds hoogste achtbaan in Las Vegas

Luchtvaart autoriteiten evalueren de plannen om ’s werelds hoogste achtbaan te bouwen op de Las Vegas Strip.

De voorzitter van U.S. Thrill Rides, Michael Kitchen, bevestigd dat ze een 650-voet (198m) hoge “Polercoaster” willen bouwen bij het Tropicana hotel-casino aan het zuidelijke einde van de Strip. De woordvoerder van de Federal Aviation Administration bevestigde ook dat de plannen worden bekeken om in te schatten of het project gevaren inhoudt voor de luchtvaart. Volgens de woordvoerder, worden alle plannen voor constructies hoger dan 200 voet geëvalueerd. Als een contructie een gevaar vormt voor de luchtvaart, wordt de ontwikkelaars gevraagd om aanpassingen aan hun project te doen.
Er werd nog niets gezegd over de start van de werken of de openingsdatum.

2 andere grote projecten aan de Strip, een reuzenrad van 550 voet (High Roller) en eentje van 500 voet (Skyvue), liepen alvast een grote vertraging op door problemen met de financiering. De ontwikkelaars van Skyvue mikken op 2014 voor de opening.

Meer info over Las Vegas vind je hier.

Lees ook  Amerikaanse westkust droogt op

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display