zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

San Francisco bant nudisme

Het bestuur van San Francisco heeft dinsdag nipt een voorstel goedgekeurd om nudisme te bannen. Het gaat hiermee in tegen argumenten als zou deze maatregel de reputatie van tolerante stad schaden. Het voorstel verbiedt het tonen van geslachtsdelen op de meeste publieke plaatsen, zoals straten, stoepen en openbaar vervoer.

Scott Weiner introduceerde de maatregel in reactie op de toenemende klachten over een groep mannen die dagelijks niets verhullend verschenen in het bij homo’s populaire Castro District. “Castro en in het algemeen San Francisco is zeer ruim denkend, maar vrijheid, expressie en acceptatie betekent nie dat alles in alle omstandigheden kan”, zegt Weiner. “Openbare plaatsen zijn er voor iedereen en dus zijn enkele minimale gedragsregels wel toepasselijk.”

Uitzonderingen op de wet zijn goedgekeurde evenementen en parades, zoals de jaarlijkse gay pride en de Folsom Street Fair.

Boetes van $100 voor een eerste inbreuk en $500 en een jaar gevangenis voor een derde inbreuk zijn mogelijk. Weiner’s tegenstanders menen dat de nieuwe wet de aandacht van agenten van meer kritische problemen zal afleiden.

Lees ook  Nu al aanschuiven voor iPhone 6 in New York

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display