zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Skyrise toren wordt nieuwste attractie Miami

In de Amerikaanse stad Miami heeft men de plannen goedgekeurd voor de bouw van een nieuwe wolkenkrabber, die ook wel ‘Miami’s Eiffeltoren’ zal genoemd worden. De ‘SkyRise’ zal een toren worden van zo’n 300 meter hoog, waar de bezoekers zowel terecht kunnen voor panoramische zichten als voor spannende attracties.

De start van de bouw van ‘SkyRise Miami’ is voorzien voor het einde van dit jaar en zal volledig klaar moeten zijn in 2017. Het zal de tweede hoogste observatietoren worden in het land, na de ‘Stratosphere’ in Las Vegas.

Behalve drie glazen observatieplatformen, die panoramische zichten bieden over Miami, zullen er ook bars, restaurants, een nachtclub, een ballroom en een ‘vliegend theater’ voorzien zijn. Maar er is meer dan dat. Daarnaast zal het ook een aantrekkelijke attractie zijn voor avontuurlijke reizigers. De ‘SkyRise Drop’ geeft bezoekers de mogelijkheid een basejump te maken van de wolkenkrabber en met de ‘SkyPlunge’ kunnen ze een vrije val maken van zo’n vijftig verdiepingen.

‘Geen enkele toren ter wereld zal zo spannend zijn als de ‘SkyRise Miami’, vertelt Jeff Berkowitz, de projectontwikkelaar van dit gebouw, aan HuffPost Travel. ‘Deze wolkenkrabber zal symbool staan voor het nieuwe Miami en zal voor iconische vergezichten zorgen.’

Bron: gva.be
Lees ook  12 meest extreme plaatsen in de VS

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display