zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Solidaire reisagenten redden vakantie klant in Florida

Een reisagent doet veel meer dan het inboeken van vakanties. Dat bewijzen Belgische reisagenten vandaag opnieuw.

Toen een klant van reisbureau Reizen Meyers (Kuringen-Limburg) deze ochtend bij aankomst in Orlando (Florida, VS) constateerde dat hij zijn rijbewijs thuis was vergeten (en dus zijn gereserveerde huurwagen niet kon ophalen) ging zaakvoerder Yves Meyers meteen op zoek naar een oplossing. Via zijn netwerk met collega-reisagenten vond hij in Kristof De Smet van Reizen De Lathauwer in Aalst een reisagent met klanten die op punt staan ook naar Orlando te vertrekken. Deze klanten zullen het rijbewijs meenemen waardoor de klant van Reizen Meyers zijn vakantie alsnog snel gered ziet.

Dit bewijst nogmaals de meerwaarde van de reisagent in tijden van internet en online boekingen. Een reisagent helpt niet alleen bij het uitkiezen/uitstippelen van een geschikte vakantie, maar blijft ook, in tegenstelling tot het anonieme internet, tijdens die reis 100% beschikbaar voor zijn klanten in geval van problemen of andere vragen. (BB)

Bron: travelexpress.be

Lees ook  Unieke 'comeback' Michael Jackson in Las Vegas

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display