zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Unieke ‘comeback’ Michael Jackson in Las Vegas

De kijkers van de Billboard Music Awards zagen zondagavond wel iets heel bijzonders op het podium: Michael Jackson! Het was een hologram van de overleden King Of Pop.

Op de Amerikaanse televisie werden zondagavond live de Billboard Music Awards uitgereikt. Hoogtepunt van de show was de comeback van Michael Jackson op het podium, bijna vijf jaar na zijn dood. Hij zong ‘A Slave To The Rhythm’, afkomstig van zijn tweede postume album Xscape dat vorige week verscheen

De hologramversie van Michael Jackson leek op hoe hij eruit zag in 1991, het jaar waarin ‘A Slave To The Rhythm’ werd opgenomen. Hij had licht krullend haar, droeg een rode broek en een gouden glitterjas. Onder luid gejuich van het publiek en begeleid door live achtergronddansers deed het hologram van Jackson enkele typische dansbewegingen, zoals de moonwalk.

De oudere broer van Michael Jackson, Jackie, zat in de zaal van het MGM Grand Hotel in Las Vegas waar de awardshow werd gehouden. Hij vertelde later tegenover Billboard: “Ik was in tranen toen hij begon met lopen en dansen. Het is zo moeilijk om de fans van Michael tevreden te houden. Michael, ik vertel het je, het is geweldig!”

De Billboard Music Awards worden georganiseerd door Billboard, een Amerikaans muziekblad dat ook de hitlijst Billboard Hot 100 samenstelt. Grote winnaar van de avond was Justin Timberlake, die met zeven prijzen naar huis ging, waaronder die voor beste artiest. Imagine Dragons kreeg vijf awards en ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke, T.I. & Pharrell Williams vier.

Lees ook  Wintersport vakantie in USA of Canada

[youtube=http://youtu.be/iCt7pr9tXlg]

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display