zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Walt Disney World verwijdert ‘Do not disturb’ bordjes

In 4 hotels van Walt Disney World werden de bordjes met ‘Do not disturb’ vervangen door bordjes met ‘Room occupied’. Door deze wijziging mag het personeel elke dag de kamer binnen gaan.

De bordjes werden vorige week vervangen in het Polynesian Village Resort, Grand Floridian Resort & Spa, Contemporary Resort de Bay Lake Tower. Deze hotels zijn allemaal verbonden door de monorail. 

Voordat een personeelslid een kamer met een bordje ‘Room occupied’ mag binnen gaan, moet er op de deur worden geklopt en moet het personeelslid zich identificeren. Bij het inchecken worden gasten gewezen op het recht van het personeel om de kamer binnen te gaan wanneer de gasten er niet zijn. Als mensen problemen hebben met de nieuwe regels, wordt er geval per geval bekeken wat er mogelijk is.

De maatregel wordt 2 maanden na de schietpartij in Las Vegas ingevoerd. Toen schoot een schutter vanuit een kamer op de 32ste verdieping van het Mandalay Bay hotel op toeschouwers van een festival. Er vielen toen 58 doden en honderden gewonden.

Disney zegt niet expliciet dat de verandering een reactie is op deze schietpartij, maar geeft wel toe dat de maatregel wordt ingevoerd om veiligheidsredenen.

Lees ook  Houten achtbaan vat vuur in Six Flags Magic Mountain

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display