woensdag, mei 22, 2024
No menu items!

Nabestaanden misnoegd over souvenirshop 9/11 Museum

De nabestaanden van de slachtoffers die omkwamen tijdens de aanslag op de Twin Towers op 11 september zijn misnoegd. De souvenirshop van het National September 11 Memorial & Museum staat op de plaats waar de ongeïdentificeerde lichaamsdelen lagen en verkoopt allerlei memorabilia. Onder andere armbandjes, tassen, muismatjes, magneten, telefoonhoesjes, boeken en DVD’s. Kledij is er ook te koop, zo kan je er T-shirts en petten kopen die lijken op die van de New Yorkse brandweer. Ook voor honden is er kledij: een brandweerjasje. Een ornament van blaadjes zou van kleur veranderen naarmate de herdenkingsdag nadert.

De familie van de slachtoffers vind het grof en ongepast dat het museum deze ‘prullaria’ verkoopt. Diane Horning is de moeder van Matthew, hij kwam om tijdens de aanslag. “Het is een organisatie die geld wil verdienen, en dat op de kap van mijn overleden zoon. Ik vind het choquerend en weerzinwekkend.” Het museum reageert met een post op hun website: “Al de opbrengst van de souvenirs zal gaan naar het onderhoud en verdere ontwikkeling van het museum.”

bracelet

Bron: metrotime.be
Lees ook  Landgoed te koop voor 195 miljoen dollar

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display