woensdag, mei 22, 2024
No menu items!

Ontdek nu ook de nationale parken bij Amerika Reis

Amerika Reis heeft vandaag een nieuwe rubriek toegevoegd aan de website, waarin we een overzicht geven van de nationale parken in de VS. We geven een omschrijving met enkele indrukwekkende cijfers per park.

We starten deze nieuwe rubriek met Grand Canyon National Park en Death Valley National Park. De andere parken volgen zo snel mogelijk.

Grand Canyon National Park

Veel Amerikaanse bezienswaardigheden inspireren mensen om het groots te zien, maar geen enkele kan tippen aan de buitenaardse schaal van de Grand Canyon. Het is niet de diepste (de Kali Gandaki Gorge in Nepal is veel dieper) of de breedste (Capertee Valley in Australie is zowat 1 km breder en langer dan de Grand Canyon) kloof ter wereld, maar is wereldberoemd om de overweldigende grootte en het kleurrijke landschap.

Lees hier meer over Grand Canyon National Park.

Death Valley National Park

Death Valley is een park van extremen. Het is het grootste nationale park buiten Alaska en Death Valley is niet enkel de laatste plaats in de VS – Badwater Basin ligt 86m onder zeeniveau – maar ook de warmste en droogste.

Lees hier meer over Death Valley National Park.

Lees ook  Obama in voetsporen Martin Luther King

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display