dinsdag, juli 23, 2024
No menu items!

Royal Caribbean gaat Starlink gebruiken voor internet aan boord

Royal Caribbean Group heeft op 30 augustus 2022 aangekondigd dat de volledige vloot gebruik zal gaan maken van het Starlink netwerk van SpaceX voor internet aan boord. De innovatieve breedband internet service zal worden geïnstalleerd op alle schepen van Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Silversea Cruises.

Begin dit jaar werd het Starlink netwerk al getest op Freedom of the Seas. De feedback van de gasten en de crew was zeer positief. De technologie wordt daarom per direct uitgerold op alle schepen en zou moeten klaar zijn tegen het einde van het eerste kwartaal van 2023.

Focus op innovatie en technologie

“Als bedrijf willen we de beste vakantie ervaring bieden voor onze gasten en Starlink past perfect in onze strategie,” zei Jason Liberty, CEO van Royal Caribbean Group. “Deze technologie is een game-changer voor internet aan boord van cruises, met een hoge bandbreedte die het toelaat om films te streamen en te video-bellen. De samenwerking met Starlink is nog maar eens een voorbeeld van onze focus op innovatie en technologie om onze gasten het allerbeste te bieden.”

Uit onze ervaring is het een duidelijke meerwaarde voor een cruise vakantie, tenzij je natuurlijk volledig wil digital detoxen.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels