vrijdag, mei 17, 2024
No menu items!

Walt Disney World

Walt Disney World Resort is het grootste resort in Orlando. Het gebied omvat 4 parken, 2 waterparken en 24 hotels. Omwille van het gunstige klimaat zijn de parken het ganse jaar geopend.

Kaart Walt Disney World Resort

Themaparken

Magic Kingdom

Sprookjesdromen komen uit voor kinderen van alle leeftijden in het Magic Kingdom park. Geniet van klassieke attracties, sprookjesachtig vuurwerk, parades en je geliefde Disney figuren in 6 betoverende themagebieden. Beleef hoe fantasie werkelijkheid wordt terwijl je Adventureland, Frontierland, Liberty Square, Fantasyland, Tomorrowland en Mainstreet, U.S.A. ontdekt. Vlieg door de oneindige ruimte, wordt een echte piraat en zie hoe vuurwerk Cinderella Castle verlicht. Een dag in het Magic Kingdom is werkelijk magisch en kan perfect vergeleken worden met een dag in Disneyland Parijs.

Walt Disney World Magic Kingdom

Disney’s Hollywood Studios

De magie van films komt tot leven in Disney’s Hollywood Studios, samen met de glitter en glamour van Hollywood’s Golden Age. Stap in de actie met attracties gebaseerd op blockbuster films en top TV reeksen, en beleef animatie die jou in het midden van de belangstelling plaatst. Het park bestaat uit 8 delen: Hollywood Boulevard, Echo Lake, Sunset Boulevard, Streets of America, Commissary Lane, Pixar Place, Mickey Avenue en Animation Courtyard.

Walt Disney World Disney’s Hollywood Studios

Epcot

Ontdek opwindende attracties, knappe internationale paviljoenen en een bekroonde vuurwerkshow. Epcot viert het menselijke kunnen in 2 gebieden: Future World, met allerlei technologische innovaties en hightech attracties, en World Showcase, een permanente wereldtentoonstelling die gasten vertrouwd maakt met de cultuur en keuken van 11 landen: Mexico, Noorwegen, China, Duitsland, Italie, de Verenigde Staten, Japan, Marokko, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Canada.

Walt Disney World Epcot

Disney’s Animal Kingdom

Ontdek exotische dieren en spannende avonturen in Disney’s Animal Kingdom, ‘s werelds grootste dieren themapark. Als thuis voor meer dan 1700 dieren, van 250 soorten, weerspiegelt het park Walt Disney’s toewijding voor de bescherming van de natuur. Maar je kan er ook een opwindende rit door de Himalaya maken op Expedition Everest en het avontuur opzoeken bij Kilimanjaro Safaris. Disney’s Animal Kingdom staat voor dierenzorg, educatie en onderzoek. Ontdek 7 boeiende gebieden: Oasis, Discovery Island, Camp Minnie-Mickey, Africa, Rafiki’s Planet Watch, Asia en Dinoland, U.S.A..

Walt Disney World Animal Kingdom

Lees ook  Seven Mile Bridge

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display