zondag, juni 16, 2024
No menu items!

Madame Tussauds Las Vegas

Een meet-and-greet met meer dan 100 beroemdheden op één namiddag? Het kan, bij Madame Tussauds. Op 24 locaties wereldwijd kan je bij Madame Tussauds wassen dubbelgangers van beroemdheden ontmoeten en zelfs aanraken.

In Las Vegas gaat het er bij de celebrities om om gezien te worden, en zelfs zonder in Las Vegas te zijn, lukt het hen, bij Madame Tussauds Las Vegas bij The Venetian.

Het bezoek begint met een foto bij het bekende “Welcome to Fabulous Las Vegas” bord. De eerste celebrities die je dan tegenkomt staan in Club Tussauds. Hier ontmoet je o.a. Sandra Bullock, Angelina Jolie en Brad Pitt (enkele meters uit elkaar, sinds ze hun scheiding aankondigden), Leonardo DiCaprio, Will Smith en Hugh Hefner.

Bij de Music Icons vind je sterren als Katy Perry, Miley Cyrus (inclusief haar wrecking ball), Nicki Minaj en Bruno Mars. Uit de sportwereld ontmoet je Shaquille O’Neal, Tiger Woods, Andre Agassi en Jeff Gordon.

Stap daarna in de wereld van de TV en maak kennis met tv-sterren Larry King en Jerry Springer. Via de Hangover Experience met Zach Galifianakis en Bradly Cooper kom je bij een verzameling van supersterren die allemaal naam hebben gemaakt met shows in Las Vegas. Ga op de foto met Siegfried en Roy, Céline Dion, The Rat Pack en Elvis.

Als laatste ontmoet je de Marvel Super Heroes. The Hulk, Spider-man, Captain American en Nick Fury gaan graag met je op de foto. De ideale afsluiter van je bezoek is de Marvel Super Heroes 4D Theatrical Adventure. In deze 3D-film met echte special effects red je Las Vegas van Dr. Doom.

Lees ook  Las Vegas Cirque du Soleil shows

Naast Las Vegas kan je in de VS Madame Tussauds ook nog bezoeken in 6 andere steden: Hollywood, Nashville, New York, Orlando, San Francisco en Washington D.C..

Voor alle info en tickets: Madame Tussauds

Madame Tussauds Las Vegas

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels