woensdag, juli 24, 2024
No menu items!

New York – Las Vegas 2014

Dag 13 – 16 – Las Vegas

De laatste 4 dagen van de trip hebben we in Las Vegas gespendeerd. Slapen deden we in Paris Las Vegas. We hebben goed geshopped en alle hotels langs de strip eens bezocht. Echt knap hoever ze gaan om alles er zo authentiek mogelijk te laten uitzien. 

Las Vegas Paris

Elke avond zijn we gratis gaan eten bij een van de buffetten in de hotels! We hadden goed gespeeld op het MyVegas spel op Facebook en hadden zo genoeg punten verzameld voor 3 buffetten. We gingen eten in Aria, The Mirage en Mandalay Bay.

De eerste avond gingen we naar Blue Man Group kijken. Net als de show van 2 jaar geleden was dit geweldig goed! De volgende avond stond er een gratis optreden van Spandex Nation in het Hard Rock hotel op het programma. Voor de laatste avond hadden we tickets voor de show KA van Cirque du Soleil in het MGM. Het was onze eerste show van Cirque du Soleil en we waren serieus onder de indruk!

Blue Man Group Theater

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels