zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!

Universal Orlando Resort

Het tweede grootste resort van Orlando is Universal Orlando Resort. Hier staat alles in het teken van de films van Universal Studios. Het resort telt 2 pretparken, een waterpark en 5 hotels. Universal Studios Florida brengt je achter de schermen van de spannendste en meest ontroerende films. In Universal’s Islands of Adventure beleef je spannende avonturen met mysterieuze wezens, tekenfilmfiguren en superhelden. In beide parken kan je Harry Potter ontmoeten in The Wizarding World of Harry Potter.

Universal Studios Florida

Ga achter de schermen, voorbij het scherm, en sta midden in de actie van je favoriete films.

Het hoogtepunt van Universal Studios Florida is voor velen The Wizarding World of Harry Potter. Onvergetelijke spanning en magische belevenissen wachten je in The Wizarding World of Harry Potter –  Diagon Alley. Dineer in de Leaky Cauldron, winkel bij Weasleys’ Wizard Wheezes en beleef een multidimensioneel avontuur in de topattractie, Harry Potter and the Escape from Gringotts. Als je een ticket hebt om beide parken te bezoeken, kan je met de Hogwarts Express naar The Wizarding World of Harry Potter – Hogsmeade rijden.

In deze echte, werkende film- en tv-studio vind je een verrassende reeks attracties, shows en decors die je midden in de film brengen. Je kan samen met Optimus Prime en Bumblebee vechten in TRANSFORMERS: The Ride – 3D, Springfield bezoeken in de Simpson Ride en op avontuur trekken met Gru en zijn Minions in Despicable Me Minion Mayhem. In Revenge of the Mummy ga je in een indoor achtbaan op de vlucht voor een wilde mummy.

Lees ook  Everglades National Park

De kleinere gasten kunnen in E.T. Adventure samen met E.T. door de lucht fietsen en ruimtewezens zoeken met de mannen in het zwart in MEN IN BLACK Alien Attack.

Universal’s Islands of Adventure

Achter elke bocht zit een nieuw avontuur. Achter elke hoek wacht je een once-in-a-lifetime ervaring. Maak een onvergetelijke reis langs de unieke eilanden van Universal’s Islands of Adventure, waar de meest hoogtechnologische attracties en shows het verhaal vertellen van mythes, tekenfilms en superhelden.

Meng je in de strijd tussen goed en kwaad boven de straten van Marvel Super Hero Island. Word drijfnat samen met je favoriete tekenfilmfiguur op de waterattracties van Toon Lagoon. Sta oog in oog met de dinosaurussen in Jurassic Park en dwaal door langvervlogen tijden in The Lost Continent.

Ook in Universal’s Islands of Adventure kan je Harry Potter ontmoeten, hier in The Wizarding World of Harry Potter – Hogsmeade. Wandel door de poorten van Hogwarts en ontdek de passages, klaslokalen en gangen. Bezoek de winkels in Hogsmeade, zoals Honeydukes en Ollivanders. Dineer in de Three Broomsticks en beleef spannende avonturen in Dragon Challenge, Flight of the Hippogriff en Harry Potter and the Forbidden Journey, een state-of-the-art attractie die het verhaal van Harry Potter echt tot leven brengt.

Foto’s

{lightgallery type=local path=images/galleries/Florida/UniversalOrlando previewWidth=100 previewHeight=100}{/lightgallery}

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display