dinsdag, juli 23, 2024
No menu items!

Adler Planetarium

Het Adler Planetarium was het eerste planetarium van de VS en werd gebouwd in 1930. Het complex omvat 2 theaters, vele kleine en 3 grote expo’s: 

The Universe: A Walk Through Space and Time: Deze expo zoekt een antwoord op de grote vragen – Hoe groot is het universum? Waar komt het vandaan? – en laat je het universum zien van de oerknal tot de verre toekomst. 

Telescopes: Through the Looking Glass: Al duizenden jaren kijken we naar de sterren en het heelal. Ontdek een unieke collectie telescopen, van 1600 tot nu.

Mission Moon: Ter ere van de 45ste verjaardag van de Apollo 13 missie is de expo helemaal vernieuwd. Volg het verhaal van kapitein James Lovell – de bevelhebber van Apollo 13 – doorheen het Amerikaanse ruimteprogramma om mensen op de maan te krijgen. Hoogtepunt van de tentoonstelling is de echte Gemini 12 capsule waarin Lovell 4 dagen door de ruimte vloog. 

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels