zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Las Vegas Cirque du Soleil shows

Las Vegas is dè plaats voor entertainment in de VS. Cirque du Soleil kan hier dus ook niet ontbreken. Ze brengen unieke shows in theaters die speciaal voor de producties werden gebouwd.

KÀ is de perfecte show voor wie actie en avontuur zoekt en houdt van het eeuwenoude verhaal van goed tegen kwaad. Het hele theater hoort bij de set, dus waar je ook kijkt zit je midden in de actie. Baanbrekend is het podium dat bestaat uit 2 enorme bewegende platformen die niet enkel door de lucht zweven, maar ook volledig verticaal kunnen worden geplaatst. De luchtgevechten zijn fenomenaal en dan hebben we nog niet gesproken over het “Wheel of Death”. Deze levensgevaarlijke constructie zorgt voor spectaculaire stunts waardoor je op het puntje van je stoel zal zitten. Deze show brengt Cirque du Soleil naar een nieuw niveau!

 • Leeftijd: 5 jaar en ouder
 • Locatie: KÀ Theatre, MGM Grand
 • Show tijden: 19u en 21u30 (zaterdag – woensdag)
 • Show lengte: 90 Minuten
 • Prijs vanaf: $63

>> Boek nu KÀ aan de beste prijs bij Vegas.com


Mystère

De verhaallijn van Mystère is open voor interpretatie, maar deze show is zo betoverend dat je gegarandeerd meer wil op het einde. Een gigantische baby of een opgeblazen slak? Het kan allemaal in Mystère, de eerste productie van Cirque du Soleil in Las Vegas. De cast van 67 artiesten en atleten combineert alle elementen waarvan je Cirque du Soleil kent: familie vriendelijk, adembenemende acrobatie en dromerige decors en kostuums.


O

“O” is niet enkel de naam van de show, maar ook de uitroep die je vaak zal horen vanuit het publiek tijdens deze adembenemende productie. Deze Cirque du Soleil show staat helemaal in het teken van water. De acrobaten, synchroon zwemmers en duikers brengen je naar een droomwereld op en boven een enorm zwembad. Grote setstukken zweven uit het plafond en duiken met acrobaten en al het water in.

 • Leeftijd: 5 jaar en ouder
 • Locatie: O Theatre, Bellagio
 • Show tijden: 19u en 21u30 (woensdag – zondag)
 • Show lengte: 105 Minuten
 • Prijs vanaf: $113

>> Boek nu O aan de beste prijs via Vegas.com


Michael Jackson ONE

Tijd om je moonwalk nog eens te oefenen. Deze heel visuele show brengt de muziek van Micheal Jackson samen met de wereld van Cirque du Soleil. Al je favoriete hits worden begeleid door vliegende acrobaten en energieke dansgroepen. Er zijn trampolines, slack lines, en acrobaten boven je hoofd. Deze show is echt ‘larger than life’!

 • Leeftijd: 5 jaar en ouder
 • Locatie: Mandalay Bay Theatre, Mandalay Bay
 • Show tijden: 19u en 21u30 (donderdag – maandag)
 • Show lengte: 90 Minuten
 • Prijs vanaf: $81

>> Boek nu Micheal Jackson ONE aan de beste prijs via Vegas.com


The Beatles LOVE

All you need is love. En dat is perfect wat The Beatles LOVE heeft! De show zit vol met actie, gedurfde stunts en betoverende visuals die je meenemen naar de vervlogen jaren 60-70. De muziek van The Beatles begeleidt je op deze wonderlijke trip met acrobatie, luchtstunts en explosieve choreografieën. De show wordt opgevoerd in een rond theater met luidsprekers overal rond je, zelfs in je stoel. Surround geluid krijgt een totaal nieuwe betekenis. Of je nu een Beatles fan bent of niet, deze show is voor iedereen.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display