vrijdag, mei 24, 2024
No menu items!

Florida + West Caribbean Cruise 2020

Bestemmingen: Fort Lauderdale, Georgetown (Grand Cayman), Costa Maya (Mexico), Cozumel (Mexico), Orlando
Bezienswaardigheden: Royal Caribbean Adventure of the Seas, Disney Springs, The Florida Mall
Wie: Jelle Collignon en Heidi Willekens
Staat: Florida
Jaar: Maart 2020

07/03/2020 – Time for some vacation!

Om 5u30 stond de taxi voor de deur en konden we naar Schiphol vertrekken. Na een vlotte rit kwamen we om 7u30 aan. Het is de eerste keer dat we ‘buiten het seizoen’ op verlof gaan, en dit was er wel aan te merken. Geen wachttijden op de luchthaven! In no time stonden we aan de gate, klaar om te boarden voor onze vlucht naar Atlanta. Normaal zou deze vlucht 10u duren, maar de piloot kon ons al direct vertellen dat we er slechts 9u over zouden doen. En jawel, 4 films later (Jelle heeft het bijgehouden: Aladdin, Spiderman: Far From Home, Joker en The Lion King komen net overeen met een vlucht van Amsterdam naar Atlanta) stonden we op Amerikaanse bodem.

Ook hier was het ongelooflijk rustig. Bij de grenscontrole stond er gewoon NIEMAND aan te schuiven. Hier ben je anders makkelijk een uur kwijt… Nu waren we er op nog geen 2 minuten vanaf.

We hadden 2u30 om over te stappen op onze vlucht naar Fort Lauderdale. Aan de gate spraken 2 oudere mensen ons aan. Het waren Nederlanders en zij waren ook op weg naar Fort Lauderdale voor een cruise. Zij gingen wel 3 cruises na elkaar doen. In totaal hadden ze al 77 cruises gedaan!

Na een korte vlucht van 1u20 landden we in Fort Lauderdale. Eenmaal bij het hotel hebben we nog snel iets gegeten bij Ronald McDonald. Nu op tijd ons bed in, want we kunnen vannacht een uur minder slapen! Deze nacht gaat hier de zomertijd in en wordt de klok dus een uur vooruit gezet.

Lees ook  Florida + East Caribbean Cruise 2018

Morgen hebben we om 11u een shuttle naar de haven om in te schepen op de Adventure of the Seas.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display