dinsdag, juli 23, 2024
No menu items!

Upgrade je hotelkamer met de twenty dollar trick in Las Vegas

Slechts een standaard kamer geboekt maar heb je toch graag een mooi uitzicht op de strip? Probeer dan de beroemde twenty dollar trick eens bij het inchecken.

Dit gaat als volgt: Stop een briefje van 20 dollar tussen je kredietkaart en paspoort, op een manier dat het briefje net zichtbaar is. Bij het inchecken geef je dit pakketje aan de hotelbediende en vraag langs je neus weg of er geen kamers met een mooi uitzicht of een gratis upgrade mogelijk zijn.

De reactie van de bediende kan 2 kanten op:
– Je krijgt een vriendelijke lach terug met als reactie dat hij/zij het gebaar apprecieert, maar hier niet kan/wil op ingaan
– Het andere antwoord is dat hij/zij je gebaar zeer op prijs stelt en goed voor je zal zorgen door een gratis upgrade of een prachtig uitzicht.

We spreken bij Amerika Reis uit ervaring. We hebben het geprobeerd bij Paris Las Vegas, en kregen een upgrade van de kamer, op de 30ste verdieping met een fantastisch zicht op de Strip en de fonteinen van het Bellagio. Ook bij Cosmopolitan Las Vegas kregen we een fantastisch uitzicht op de Strip en de fonteinen. Al lukte het niet altijd. In Luxor kregen we ons geld netjes terug en kregen we gewoon de kamer die we hadden geboekt.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels