dinsdag, juli 23, 2024
No menu items!

Vliegtickets naar Amerika online boeken

Je vlucht boeken kan via een reisbureau, maar tegenwoordig kan het ook heel eenvoudig online. Zo kan je op verschillende websites de beste tarieven voor alle mogelijke maatschappijen terugvinden en onmiddellijk boeken.

De meeste maatschappijen geven de tickets vrij 356 dagen voor de vlucht. Voor vluchten in juli kan je dus bijvoorbeeld beginnen boeken eind augustus. Meestal geldt dat hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je vliegt!

Via websites als Vliegtickets.be of Connections.be kan je makkelijk direct de beste prijzen voor je vlucht berekenen.

Speciale tarieven bij reisbureaus

Bij een reisbureau kan je vaak nog goedkopere vluchten boeken dan degenen die je online vindt. Zij hebben toegang tot de “grijze tarieven”, promoties van vliegtuigmaatschappijen die enkel aan reisbureaus worden aangeboden. Je dient dan wel het volledige bedrag van de vluchten ineens te betalen. Een bijkomend voordeel is dat er geen brandstoftoeslag meer kan worden aangerekend nadien!

 

 

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels