zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Route 66 2015

Dag 8: 23 juli 2015: Springfield (Missouri) – Branson (Missouri)

We hebben overnacht in het Route 66 Rail Haven motel in Springfield, maar dit was geen al te beste keuze… Het motel is prima in orde, niets op aan te merken, maar de airco kreeg het niet koud en het bed was heel smal voor 2 personen. Om half 7 werden we dan ook nog gewekt door een zwaar onweer. Jelle kreeg zelfs een overstromingswaarschuwing op zijn gsm.

Het ontbijt was wel dik in orde en met een goed gevulde maag vertrokken we op onze zijsprong van Route 66, Route 65! Een uurtje later stonden we aan te schuiven om de parking van Silver Dollar City op te rijden. 

Dit pretpark ontstond rond de ingang van een grot die je al begin 1900 kon bezoeken. De topattractie was Outlaw Run, een houten achtbaan die 109km/u en 3 keer overkop gaat.

Kort na de middag hadden we het wel gezien en zijn we naar het hotel gereden om in te checken. Even rusten en dan weer door naar Branson Landing.

Een promenade langs een meer met winkels en restaurants. In het midden van de promenade was er elk uur een fonteinen show, van de makers van de fonteinen van het Bellagio in Las Vegas. ’s Avonds hebben we hier ook gegeten in het White River Fish House. LEKKER!

Straks op tijd ons bed in, want morgen staat er een rit van een 600km op het programma…

Deze nacht logeerden we in Best Western Branson Inn.

EZ66 GUIDE For Travelers

Deze gedetailleerde wegbeschrijving van Jerry McClanahan is een must-have voor een trip langs Route 66.

=> Bekijk bij Amazon.nl

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon.nl

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Gerelateerde artikels

No posts to display