zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

5 boeken om de ideale trip naar de USA te plannen

Er kruipt veel tijd in het plannen van de ideale trip naar de USA. Bij Amerika Reis vind je alvast een hoop informatie, maar er is nog veel meer te vinden in de onderstaande boeken.

DK Eyewitness USA

Bij Amerika Reis zijn we grote fan van de reisgidsen van DK Eyewitness. Deze kan je ook nog kennen als de Capitool Reisgidsen. De boeken bevatten al wat je zeker moet gezien hebben en zijn prachtig geïllustreerd met foto’s en tekeningen. Vaak worden er wandelroutes getoond en krijg je heel wat achtergrondinformatie bij de te bezoeken plaatsen.

Deze DK Eyewitness USA mag zeker niet ontbreken in je boekenrek.

=> 23 euro bij Amazon.nl


Lonely Planet USA

Lonely Planet is zowat de bekendste uitgever van reisgidsen. De reisgidsen staan boordevol nuttige adressen en tips. Iedereen die een avontuurlijke trip door de USA wil plannen moet zeker dit boek doornemen. Naast een overzicht van de nationale parken en steden stellen ze je ook enkele mogelijke trips voor waar je zelf misschien niet aan zou denken.

Lonely Planet USA is hèt boek voor avontuurlijke reizigers.

=> 24,39 euro bij Amazon.nl


National Geographic Guide to the National Parks of the United States

National Geographic is wereldwijd beroemd voor de magnifieke natuurdocumentaires en boeken over alle natuurpracht rondom ons. Geen wonder dat ze ook de ultieme gids voor de nationale parken van de USA hebben uitgebracht. In deze gids vind je uitgebreide adviezen om de parken te bezoeken, waar je de mooiste foto’s kan maken en hoe je de meeste dieren kan spotten. Aan de hand van meer dan 300 foto’s en 80 kaarten leer je alles over de parken die je wil bezoeken.

Lees ook  10 must-sees voor elke Amerikaan (en toerist)

Deze National Geographic Guide to the National Parks of the United States is een must-have voor elke natuurliefhebber.

=> 21,46 euro bij Amazon.nl


National Geographic Guide to Scenic Highways and Byways

Bij National Geographic weten ze maar al te goed waar de mooiste natuur te vinden is. In deze gids met prachtige routes kom je te weten langs welke minder gekende wegen je bij de uitzonderlijkste stukken natuur komt. Wijk af van de standaard wegen en ontdek plaatsen waarvan je het bestaan nooit kon vermoeden. Bij Amerika Reis hebben we al enkele van de beschreven routes gevolgd en telkens waren we verbaasd over wat je allemaal kan zien door een beetje af te wijken van de standaard routes.

Ontdek de mooiste plaatsen tijdens je roadtrip met deze National Geographic Guide to Scenic Highways and Byways.

=> 17,36 euro bij Amazon.nl


Be New York 2.0: Van Belg tot New Yorker

Een zeer ongewone gids voor New York. Leer de stad kennen door de ogen van 20 Belgen die er wonen of werken. Samen met Patrick van Rosendaal delen ze enthousiast hun leukste ervaringen en beste adresjes. Het boek is de opvolger van ‘Be New York: Van Toerist tot New Yorker’. Na het overweldigende succes van zijn eerste boek, gunt Patrick je nu een unieke blik op het leven achter de schermen in de meest magische stad op aarde.

BENY 2.0 is ideaal voor wie New York eens vanuit een ander perspectief wil leren kennen.

=> 25,99 euro bij Amazon.nl

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display