vrijdag, mei 24, 2024
No menu items!

Las Vegas maakt zich op voor de Formule 1

Op 19 november racen Max Verstappen en de rest van de Formule 1 piloten over de Las Vegas Strip in de eerste F1 race in Las Vegas in 40 jaar. Op de bijna 2km lange passage over de Strip zullen de piloten een topsnelheid van 340 km/u kunnen halen.

In de derde Amerikaanse race van het seizoen strijden de piloten voor de overwinning op de Las Vegas Strip. Hiervoor werden kosten nog moeite gespaard. Achter het Planet Hollywood Resort werd een volledig nieuwe paddock gebouwd met pitboxen, hospitality suites en tribunes. Het is duidelijk, de Formule 1 is hier om er te blijven.

Maar er wordt niet enkel aan de paddock gewerkt. Alle straten van het circuit kregen de voorbije maanden nieuwe asfast en langs het hele parcours worden er momenteel grote tribunes gebouwd. Zo kan je nu de beroemde fonteinen van het Bellagio niet meer bewonderen vanop de Strip. Op de stoep en deels in de fontein worden tribunes en een volledige hospitality club gebouwd.

Foto: Caitlin Lilly/FOX5

Al die werken komen uiteraard met een kost, dus om de race bij te wonen zal je diep in de buidel moeten tasten. De goedkoopste tickets voor staanplaatsen in een weinig interessante zone kosten $500 dollar en waren in een mum van tijd uitverkocht. Een zitplaats in dezelfde zone kost je $1500. In de buurt van The Sphere kan je zitten voor $2000 en een plaatsje op de tribune op de Strip bij The Mirage kost $2200. Ben je een Verstappen-fan en wil je op de Red Bull Fan tribune je idool aanmoedigen? Dan kost je dat $3280. Hiervoor krijg je dan ook nog wel een Special Edition team goodie bag een hoodie en een pet.

Lees ook  Black Friday korting op Airalo eSIM

En dan hebben we het enkel nog maar gehad over de tribunes. Overal langs het parcours zijn er ook nog hospitality suites, waar je voorzien wordt van eten, drinken en een fantastisch zicht op de race. Het duurste pakket dat hiervoor te boeken is kost 5 miljoen dollar! Hier zijn bij inbegrepen: 5 nachten in een Nobu Sky Villa bij Caesars Palace, 12 paddock tickets en een VIP behandeling. Al zijn er ook wel ‘goedkopere’ pakketten beschikbaar. Voor de MoneyGram Haas Paddock Club betaal je slechts $21,799…

Je moet tijdens het weekend ook nog ergens verblijven. En daarvoor tel je tussen de $800 en $2400 per nacht neer in de grote resorts langs de Strip.

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display