zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

American Dream – Shopping en entertainment in New Jersey

In 2019  opent Triple Five Worldwide het American Dream complex in New Jersey, op amper enkele kilometers van New York City. Het complex is een mix van winkels, restaurants, sport en entertainment.

American Dream zal bij de opening in 2019 het derde grootste shopping en entertainment complex van Noord-Amerika zijn. De totale oppervlakte is bijna 30 hectare. Volgens Triple Five Worldwide is American Dream de toekomst van een shopping mall. De combinatie van winkels en entertainment moet de beleving naar een hoger niveau brengen. Het complex bestaat dan ook voor 45% uit winkels en voor 55% uit entertainment. Naast de winkels zijn er 8 entertainment locaties, allemaal enkel te bereiken van in de shopping mall.

Big Snow America: Het eerste indoor ski en snowboard park in het westelijk halfrond. Highlights zijn de 250m lange en 53m hoge skipiste en de ijs-klimmuur.

American Dream Chalet
Foto: americandream.com

Dreamworks Water Park: Indoor waterpark van 32000m² met als thema de Dreamworks films.

American Dream Dream Works Water Park
Foto: americandream.com

Nickelodeon Universe Theme Park: Indoor pretpark van 32000m² rond de figuren van Nickelodeon. In het park zullen 2 recordachtbanen staan, waaronder die met de steilste afdaling.

AmericanDream NickelodeonThemePark
Foto: americandream.com

Observation Wheel: Een reuzenrad van 72m hoog. Vanuit het rad heb je een prachtig zicht op New York City. Eén omwenteling duurt 25min.

American Dream Ferris Wheel
Foto: americandream.com

Merlin Entertainments: Een Sea Life Aquarium en een Legoland Discovery Center

AmericanDream Lego
Foto: americandream.com

Ice Skating Rink: Een ijspiste die geschikt is voor recreatie, maar ook kan gebruikt worden voor officiële wedstrijden van de NHL en kunstschaatsen.

AmericanDream IceSkatingRink
Foto: americandream.com

KidZania: In deze zone kunnen kinderen in de rol van brandweerman of reporter kruipen.

AmericanDream KidZania
Foto: americandream.com

CMX Luxury Theaters: Bioscoopcomplex met 12 duo-screens zalen met comfortabele zetels en de mogelijkheid om te eten. Er is ook een 4D zaal, met allerlei effecten tijdens de film.

AmericanDream LuxuryTheaters
Foto: americandream.com
Lees ook  ESTA aanvraag wordt 50% duurder

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display