zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!

Horseshoe Bend niet meer gratis te bezoeken

Sinds kort moeten bezoekers van Horseshoe Bend betalen om het prachtige fenomeen te bezoeken. Het bestuur van Page heeft deze maatregel genomen om de grote toevloed aan toeristen in goede banen te leiden. Jaarlijks bezoeken 2 miljoen mensen deze bocht in de Colorado.

Op 13 april 2019 werd de nieuwe parkeerplaats bij Horseshoe Bend geopend. En samen met de opening van de parking werden er toegangsprijzen ingevoerd. Vanaf moet er van zonsopkomst tot zonsondergang per voertuig een bedrag betaald worden. De prijzen zijn als volgt:

  • Moto: $5
  • Auto/SUV/Mobilehome: $10
  • Commerciële voertuigen tot 14 passagiers: $35
  • Commerciële voertuigen van 15 – 35 passagiers: $70
  • Commerciële voertuigen met meer dan 35 passagiers: $140

National Park Passes worden niet aanvaard, aangezien het toegangsgeld wordt gevraagd door de stad Page, en niet door de National Park Service.

De parking heeft een beperkte capaciteit en wanneer de parking vol is, zullen bezoekers moeten omkeren en op een later tijdstip terugkomen. Het is ook streng verboden te parkeren langs de US89, nabij de parking. Overtreders zullen worden weggesleept. De stad raadt bezoekers aan om langs te komen voor 9u ’s ochtends of na 16u. Tussen 9u en 16u is het het drukst bij Horseshoe Bend.

De laatste jaren was Horseshoe Bend enorm populair geworden, mede door het succes op Instagram. Er kunnen prachtige foto’s gemaakt worden en steeds meer mensen willen het met hun eigen ogen zien.

Lees ook  Totale zonsverduistering 8 april 2024

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display