zondag, mei 19, 2024
No menu items!

iPhone of iPad kopen in Amerika

Kan je in de Verenigde Staten van Amerika een iPhone kopen om hier te gebruiken? Ja! Kan je zomaar om het even welke iPhone hier gebruiken? Nee!

De telecom markt in de VS is complexer dan in Belgie of Nederland. Ze hebben er zowel een GSM- als een CDMA-netwerk. Er zijn dus toestellen op de markt voor beide netwerken. Wil je de iPhone of Ipad thuis kunnen gebruiken, moet je dus goed opletten welk model je koopt.

Om zeker te zijn dat je je iPhone of iPad thuis zal kunnen gebruiken, vraag je best naar het toestel voor T-mobile of AT&T (zonder simlock) dat werkt op het GSM-netwerk. Je kan deze gegarandeerd op het GSM-netwerk in Belgie en Nederland gebruiken.

Denk er wel aan dat de garantie van Apple niet internationaal geldt! Een Iphone die gekocht werd in de VS, kan niet onder garantie worden hersteld in Europa. 

Lees ook  Geiten grazen op Chicago O'Hare Airport

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display