maandag, mei 20, 2024
No menu items!

Route 65 bij Reizen Waes

Tom Waes wil al heel lang een roadtrip door Amerika maken. Wel geen Route 66 voor Tom, die doet echt iedereen. Gewoon eentje minder dan maar: Route 65, een belevenis! Op zondag 19 april neemt hij de kijker mee langs die bijzondere route. 

Route 65 start in het kleine stadje Albert Lea, Minnesota en eindigt 5 staten en 1600 kilometer verder in het dorpje Clayton, Louisiana. Het is een heel gewone weg, zonder enige historische betekenis, recht door het midden van de Verenigde Staten. Maar het blijft natuurlijk wel Amerika. En dus kom je er van alles tegen. 

In Des Moines, de hoofdstad van Iowa, krijgt Tom de grootste hamburger uit z’n leven voorgeschoteld en 15 minuten hem op te eten. Iets verderop in Jamesport, Missouri, komt hij terecht bij één van de oudste Amish gemeenschappen van Amerika. Eén van de families nodigt hem zelfs uit voor het avondeten. En in de zuidelijke staat Arkansas heeft hij een ontmoeting met het hoofd van de extreemrechtse Ku Klux Klan. En daar is Tom echt niet goed van.

Bron: een.be

Lees ook  Geen zeebenen? Toch kan cruisen je ideale vakantie zijn!

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display