zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Houten achtbaan vat vuur in Six Flags Magic Mountain

In het Amerikaanse Six Flags Magic Mountain is een deel van een houten achtbaan ingestort nadat die vuur vatte. De bekende Colossus Coaster werd in 1978 geopend in het pretpark ten noorden van Los Angeles en was op het moment van de brand buiten gebruik. Er vielen geen gewonden, meldt NBC Los Angeles.

De brand startte rond 13u30 en er werd tot ongeveer 14.00u geblust. Volgens de eerste berichten raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is voorlopig onbekend.

De Colossus Coaster ging in juni 1978 open voor het publiek in Valencia, Californië. Het was toen de snelste en hoogste houten rollercoaster. Sinds midden augustus is de houten achtbaan gesloten en worden stalen rails toegevoegd om de Colossus in een ‘hybride’ rollercoaster te veranderen. De heropening staat gepland voor 2015.

Bron: hln.be
Lees ook  Trump wil nationale parken duurder maken

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display