zondag, mei 19, 2024
No menu items!

De beste USA Black Friday deals 2022

Black Friday, de dag na Thanksgiving, is hèt shopping event van het jaar in de VS. En ook in Europa kan je tegenwoordig mooie kortingen scoren. De kortingen zijn ook niet meer beperkt tot 1 dag, maar vaak wordt er een Black Friday Week gehouden, van een week voor Black Friday tot en met de maandag erna, op Cyber Monday.

We hebben enkele onweerstaanbare deals op USA gerelateerde producten voor je opgelijst. Zo kan je nog voordeliger naar de VS.

TESSAN Reisadapter

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal, met 2 usb-poorten om je smartphone of tablet op te laden.

=> Nu met 20% korting

Airalo esim

Van 25 tot 30 november 2022 geniet je met onderstaande kortingscodes tot 20% korting op de aankoop van een Airalo eSIM.

  • Nieuwe klanten krijgen 20% extra korting met de code: BF20
  • Bestaande klanten krijgen 15% extra korting met de code: BF15

=> Bestel hier je Airalo eSIM

Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Tijdens je vlucht heerlijk ontspannen naar wat muziek luisteren of een film kijken? Het kan met deze hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. Het geluid van het vliegtuig wordt weggefilterd waardoor je rustig kan luisteren naar wat je maar wil.

Bose QuietComfort draadloze oordopjes

=> Nu met 43% korting

Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling draadloze hoofdtelefoon

=> Nu met 22% korting

Kindle e-reader

Om je wat te ontspannen tijdens je lange vlucht, of ’s avonds na een lange tocht door een uitgestrekte canyon, is een boek lezen perfect. En om niet te veel gewicht mee te sleuren, kies je dan best voor een e-reader. Zo neem je je hele collectie boeken mee in 1 licht toestel. Eén van de betere e-readers is de Kindle.

Lees ook  Liberty Island voor onbepaalde tijd gesloten.

=> Nu met 23% korting

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display