zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Kerstmis in Universal Resort Orlando

In Universal Orlando’s twee pretparken, brengt Kerstmis enkele kansen om de Kerstman te zien en nog veel meer..

Universal Studios Florida

Macy’s Holiday Parade

Deze parade trekt elke avond bij zonsondergang door Universal Studios Florida, en dit van eind november tot 2 januari. De parade bestaat uit authentieke ballonnen en wagens uit de beroemde Thanksgiving parade in New York. En natuurlijke kan je de Kerstman zien: hij is de ster van de parade!

(c) Universal Orlando Resort

Islands Of Adventure

Grinchmas

Tijdens de feestdagen is Seuss Landing versierd in de stijl van Dr. Seuss’s Who-ville. Komen samen met de Whos en kom in de sfeer met de Grinch. Geniet van de muziek en het amusement van The Grinchmas Who-liday Spectacular. Wie weet kom je de Grinch zelf wel tegen voor een foto-moment in de All The Books You Can Read Bookstore.

(c) Universal Orlando Resort

Universal Resort Orlando

Buiten de pretparken vind je de Kerstman en zijn elfjes in de CityWalk, welke voor de gelegenheid helemaal in de kerstsfeer is ondergedompeld.

Het Loews Portofino Bay Hotel steekt elke avond de lichtjes van de kerstboom aan en speel muziek op het haven plein. Het Hard Rock Hotel heeft Hanukkah kandelaars, een speciaal feestdagen buffet, bezoekjes door de Kerstman en een Nieuwjaarsfeest. Het Loews Royal Pacific Resort biedt de mogelijkheid om koekjes te versieren,  Hanukkah kandelaars, bezoekjes door de Kerstman en een familie-vriendelijk Nieuwjaarsfeest.

Lees ook  Prachtige beelden van Hawaii

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display