zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Landgoed te koop voor 195 miljoen dollar

In de Verenigde Staten biedt een Amerikaanse zakenman zijn landgoed in Beverly Hills, California te koop aan voor 195 miljoen dollar. Als hij het voor die prijs verkoopt, kan deze transactie een nieuw record worden.

Miljardair Jeff Greene zou een mooie meerwaarde kunnen realiseren: hij kocht het domein in 2007 voor 35 miljoen dollar van een Saoedi-Arabische zakenman.
Het eigendom van bijna 5.000 m² (het hoofdgebouw meet 3.250 m²) beschikt over 12 slaapkamers, 23 badkamers, een kelder van 3.000 flessen wijn, een Turkse spa, twee bowlingbanen, een theaterzaal, een high-tech zwembad van 128 m lengte, een discotheek, een sportzaal… Het draagt de mooie naam “Palazzo di amore”, of Liefdespaleis.

Duurste Huis VS

Jeff Greene rechtvaardigt de vraagprijs door te wijzen op de indrukwekkende renovatiewerken die hij de laatste zeven jaar liet uitvoeren: er was niet minder dan 25 miljoen dollar voor nodig (20 miljoen euro) om het paleis aan te passen aan de smaak van vandaag.

Vastgoedmakelaars Joyce Rey and Stacy Gottula van Coldwell Banker Previews International zijn ervan overtuigd dat ze het pand kunnen verkopen door de verkoop openbaar te maken en er zoveel mogelijk publiciteit rond te voeren. Gezien de graad van luxe verwachten de makelaars niet dat de koper uit de Verenigde Staten afkomstig zal zijn.

Duurste Huis VS

Duurste Huis VS

Duurste Huis VS

Als het landgoed voor 195 miljoen doller verkocht kan worden, is dit een nieuw record. Het duurste huis tot nu toe staat in de buurt van New York en werd verkocht voor 120 miljoen dollar.

Bron: immovlan.be

Lees ook  The Great American Eclipse vanuit de ruimte

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display