zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Ryanair blijft dromen van vluchten naar VS

Ryanair, de Ierse budgetvlieger, heeft ambitieuze toekomstplannen. In een exclusief interview met de Ierse krant Independent zegt de marketingdirecteur dat het bedrijf ook vluchten naar de Verenigde Staten en pakketreizen wil aanbieden. Ook gratis wifi en een nieuw interieur staan op het programma tegen 2018.

Nieuw zijn de plannen niet. Het is al enkele jaren dat het bedrijf regelmatig laat vallen dat het transatlantische vluchten wil aanbieden. Voorlopig is het niet zover gekomen. Maar marketinghoofd Kenny Jacobs blaast het plan nu nieuw leven in. “We verwachten die niet snel, maar als een andere maatschappij haar order afzegt en er nieuwe toestellen beschikbaar komen, dan wordt het mogelijk tegen 2018”, aldus Jacobs. Deze transatlantische vluchten zouden dan wel onder een apart merk worden gelanceerd, “deel van de Ryanair group”. De ambitie is om vier Europese luchthavens met vier Amerikaanse te verbinden, tegen lage tarieven. Deze vluchten zouden ook een soort van “businessclass” aanbieden.

Ook pakketreizen -vlucht plus hotel- staan op het programma. Ryanair kondigde vorige week al aan dat het gaat samenwerken met de accomodatiewebsite Booking.com. Volgens de marketingdirecteur is deze uitbreiding dan ook “logisch”, die misschien al binnen één tot anderhalf jaar realiteit kan zijn.

Ook het interieur van de vluchten krijgt vanaf volgend jaar een make-over: in plaats van geel wordt gekozen voor meer blauw.

Gratis wifi hoopt men binnen uiterlijk twee jaar ter beschikking te tellen, maar het bedrijf is nog op zoek naar de juiste technologie.

Bron: nieuwsblad.be
Lees ook  New York zoals u het nooit eerder zag

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display