zondag, mei 19, 2024
No menu items!

6 uur wachten voor nieuwe Harry Potter attractie

Gisteren ging in Universal Studios Orlando het nieuwe Harry Potter gedeelte open: The Wizarding World of Harry Potter – Diagon Alley. En het bleek meteen een succes. De wachttijden bij de nieuwe attraties liepen op tot 6 uur. Op Twitter verschenen foto’s van het bord met de wachttijd voor Harry Potter and the Escape from Gringotts: 350 minuten!

Diagon Alley is al het 2e themagebied van Harry Potter in Universal Orlando. In 2010 ging in Universal’s Islands of Adventure al The Wizarding World of Harry Potter open. Ook toen waren er gigantische wachtrijen bij de attracties. Beide themagebieden zijn nu ook met elkaar verbonden door de Hogwarts Express. Bezoekers kunnen net als Harry Potter de treinreis van Londen naar Hogwarts maken.

De topattractie van Diagon Alley is Harry Potter and the Escape from Gringotts. Bezoekers maken een tocht door Gringotts Bank en stappen uiteindelijk in een achtbaan. Tijdens de rit wordt gebruik gemaakt van geavanceerde 3D projecties, zoals bij Transformers: The Ride en The Amazing Adventures of Spider-Man.

Lees ook  Belangrijke aanpassing aan ESTA procedure

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display